Pages

Monday, November 14, 2011

CHICKEN WITH RICE



ARROZ CON POLLO
  

INGREDIENTES:

1 Caja de arroz amarillo GOYA estilo spanish
3 Pechuga de pollo si grasa
1 Lata de green peas y zanahoria mixta (petipuas, o arvejas) si lo desea
1 Cda de aceite de oliva
½ Cda de cebolla, ajo, o cebolla, ajo en polvo.
½ Vaso de vino de cocina.





 


PREPARACION:  Se corta las pechugas de pollo en trozos se ponen a cocinar en un sarten grande u olla  con aceite de oliva cebolla, ajo y perejil se le coloca tambien el vino de cocina , se deja cocinar a fuego medio de 10 a 15 minutos o hasta que este cocido el pollo, luego se coloca 2 ½ tazas de agua mas la caja de arroz amarillo se deja cocinar de 20 a 25 minutos aproximadamente.






RICE WITH CHICKEN

INGRDIENTS: 

1 box of yellow rice GOYA-style spanish
3 chicken breast if fat
1 tin of green peas and carrot mixed (petipuas, or peas) if want you
1 tbsp. olive oil
 half Cda of onion, garlic, onion, garlic powder.
 Half a glass of wine in cooking.          

/ PREPARATION:

Cut into pieces chicken breasts are put to cook in a large skillet or pan with olive oil onion, garlic and parsley is placed also cooking wine, let Cook to fire half of 10 to 15 minutes or until this chicken stew is placed 2 half cups of water more yellow rice box is left to cook for 20-25 minutes approximately. 

No comments:

Post a Comment